Fler möjligheter för enskild körkortsteori. Nytt kontor, samma hus!

Nu blir körkortsteori ännu enklare!
I fredags så fick jag nycklarna. När jag tog trappan upp så pirrade det rejält i magen. När jag kom in på kontoret så såg jag fördelarna för dig och mig.
Precis DIG!
Såklart är mitt kontor på trafikskolan för dig.

Många kommer till mig för att få hjälp med individuell körkortsteori. Vi sitter ner och pluggar tillsammans. Går igenom det du tycker är extra klurigt och kollar av resten av teorin. Vi kollar på bilder från verkligheten, och vi ritar även upp olika scenarion. Allt för att du ska vara redo när det är dags för teoriprovet.

Tidigare så satt vi på bottenplan och gjorde detta, det funkade bra men vi delade utrymme med fler. Nu kommer vi vara helt ostörda och det innebär också en lugnare lärmiljö. Vi kan stänga dörren om oss och få ännu mer fokus på vår uppgift. Studiero är A och O för ett lyckat resultat.

Varför individuell körkortsteori?

För 10-15 år sedan var det vanligt att trafikskolor hade gruppteori. Det innebär att man samlade ihop ca 10-20 personer och så hade man körkortsteori i grupp. Efterfrågan är inte så vanlig idag.
Idag vill man helst sitta själv med trafikläraren och få den hjälp som man behöver. Du kanske endast vill ha hjälp med parkeringsskyltar eller få hjälp med viktklasser. Har du koll på vad tjänstevikt är?

Det kan också vara så att du har dyslexi, eller att du har svårt att hänga med i grupp. Du kanske inte törs räcka upp handen och ställa din fråga, i rädsla av att du ska uppfattas om töntig, för det där ”borde” du veta.

Du kommer utvecklas bättre i en trygg miljö

Hos Dansantakossan ska du känna dig trygg. Du ska kunna fråga vad som helst, utan att känna dig dum. Om du inte frågar, så kommer du inte få några svar. Därför är en trygg lärmiljö väldigt viktigt.
När du känner dig trygg så kommer du att ta åt dig nya lärdomar betydligt snabbare och du kommer själv att vara medveten om dina framgångar.

Anpassade teoriprov

Har du ADHD, ADD, Autism, Dyslexi eller någon annan form av NPF? Då kan du få ett anpassat teoriprov hos trafikverket. Hör av dig så hjälper jag dig.

Välkommen till Örebros modernaste trafikskola. Även för dig som behöver teckenspråk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top