Danskurser i Örebro - från nybörjare till tävlingsnivå

Jag anser att alla kan dansa, oavsett nivå eller ålder är du välkommen till mina danskurser i Örebro eller annan ort i Sverige!

Välkommen på buggkurs eller foxtrot utifrån din egen nivå!
Jag utbildar inom bugg och andra danser på alla nivåer från nybörjare till tävlingsnivå. Vid speciella evenemang för företag eller privatpersoner så kan ni anlita mig för att lära er dansa tillsammans. Jag finns i Örebro men reser gärna även till andra orter för att arrangera dansklasser eller evenemang.
Jag har ett öga för detaljer i dansen och brinner för att se dig utvecklas.
Detta innebär att jag alltid strävar efter att bidra till positiva danskurser med mycket energi och fart. Målet är att du ska få individuell feedback vid varje kurstillfälle.

Min dansresa började 2007. Då pluggade jag i Linköping och skulle skjutsa några klasskompisar till dans. Jag blev avundsjuk och ville också lära mig, det såg så härligt ut. 
Detta ledde till att jag anmälde mig till en buggkurs och började träna hårt. Jag fann nya vänner på kurs och vi åkte land och rike runt på olika socialdanser.

Tävlandet kom in i buggen och under några år så hamnade vi på pallen. När jag flyttade hem till Örebro igen, 2016, började jag undervisa i bugg. Jag har sedan dess gått olika tränarutbildningar för att bli en sån bra tränare som möjligt.

Träningsdagar
Kom som du är med en partner. Oavsett nivå. Här får ni tre timmars individuell träning med tips och trix som gör att er utveckling går snabbt. Träffa andra dansare och inspireras av varann. När är nästa träningsdag?

Terminskurs Parträning
En dag i veckan ses vi och dansar. Denna kurs kräver att du har en fast partner. Du bör ha gått en nybörjarkurs och en fortsättningskurs innan du anmäler dig. 
Vi utgår efter en kursplan som innehåller bland annat: teknik, fotarbete, musikanpassning, slinga, med mera. 
Håll utkik när nästa kurs drar igång

Kommande buggkurser

Här kan du se aktuella buggkurser. Kolla in här ofta eftersom jag fyller på allteftersom.

I Februari kör vi igång en termin med en efterlängtad kurs i parträning.
Förkunskaper: Ni bör ha dansat bugg steg 1-4. Ni bör ha en bra grund i er dans.
Kursinnehåll:
Förningstekniker
Lyhördhet inom paret, förning, flyt
Olika musik anpassningar
Slingor
Stegvariationer
Slow
Olika tempoväxlingar
Plats: Skogstorpsskolan i Kumla

Kursdagar: 10 måndagar from 7/2-22

Kostnad: 1050 kr per person

Boka nu via e-post

Jag arrangerar även mer gruppanpassade kurser för företaget, svensexan eller kompisgänget. Kontakta mig via e-post vid intresse.

Scroll to Top